Joe Labero – Invited to Labero

Da har jeg vært på showet » Invited til Joe Labero» på Edderkoppen. Norgespremieren var på Edderkoppen Teater den 21. januar 2010 og Labero har vært her i snart 4 uker.

Ved hjelp av videoskjermer fikk man sett de fleste detaljer nærme, men da sier jeg også de fleste. Lys og mørke bakgrunner samt røyk gjorde det så klart lettere å gjøre triksene. Med seg har han både en sangerinne og en akrobat. Showet var preget av flere elementer og jeg personlig syntes det ble for få tryllenummer og særlig i første akt. Den morsomste på scenen var hans gode medhjelper og butler, dette reddet mye.

Det faktisk en del ting vi skjønte bare ved sunn fornuft også, og jeg likte ikke helt måten Labero var på. En måtte hele tiden poengtere at han var stjerna og midtpunktet og brukte til stadighet publikum til å heve seg selv fram. Men han var iallefall ærlig med noe han sa » Jo mer dere drikker, jo bedre blir denne forestillingen».

Showet og prestasjonene kom seg mot slutten – men så var man jo også glad for at det snart var ferdig. Jeg hørt mye om Labero på forhånd og kom dermed med et åpent sinn denne fredagskvelden, men må si jeg ble skuffet. Han ble for høy på pæra, og dette beviste han virkelig da han etterpå satt og skulle skrive autografer og vi IKKE kom bort. Da pekte han på Stefan og meg, og forventet at vi skulle komme bort og få programmene signert og grein litt på nesa og kasta kort etter oss. Der satt han altså på sin trone og røykte sigar ute i foajeen.

Noe han skal ha ros for er hvor aktivt han brukte publikum. Det var nesten mellom hvert eneste nummer. Mange var oppe på scenen, kanskje en 18-20 stykker. Mens flere prata direkte med han fra salen. Flere ganger måtte vi reise oss og ta i mot ballonger og kort – og hva tenker man da? at dette er eneste måten å unngå at folk sovner eller kjeder seg!

Det blir terningkast 3 på Laberos Show!

Reklamer

En kommentar om “Joe Labero – Invited to Labero

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s