Made of Honor (2008)

Greit – bare etter få minutter skjønner man at Tom (Patrick Dempsey) og  Hannah (Michelle Monaghan) er forelsket i hverandre, og kommer til å finne sammen i løpet av filmen. Poenget, og spenningen i filmen, blir bare hvordan. De passer hverandre perfekt, men er ikke smarte nok til å forstå dette ennå. Tom tar likevel mest initiativ – men da er det allerede for sent. Hannah har funnet sin mann i Skotland og skal gifte seg om få uker. Bryllupet må stoppes!

Tom og Hannah møttes for ti år siden og har vært bestevenner siden den gang. Den logiske sansen min sier noe om at det er kanskje litt drøyt å vente ti år med å skulle fortelle at man er forelsket, og da plutselig blir det liksom litt for sent fordi den andre tilfeldig møter noen og skal gifte seg med en gang.

Det som redder filmens plot blir hovedrollene. Dempsey og Monaghan’s sjarm stråler såpass at man klarer å holde filmen ut. Man sitter og undrer seg ihjel om hvorfor Hannah velger Colin, han hun møtte i Skotland. Det blir en kamp for Tom å hindre bryllupet, men han ser sine sjanser som Hannah’s Made of Honor. Til tross for dette må han se seg slott gang etter gang av Colin.

Som alle skjønner – som starter å se denne filmen – ender dette godt og bra for Hannah og Tom. Bestevennene må jo bare leve sammen, og bli lykkelige. Det var nettopp dette filmen lærte meg, at man skal kjenne en veldig godt for å forstå at personen er rett!

Jeg gir filmen terningkast 4.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s