Slanke spesifikke områder ved å trene en bestemt muskel eller bruke en elektrisk muskelstimulator?

Jeg fikk forespørsel om å enkelt forklare hvordan man kan få bort fettet som har satt seg rundt magen og på lårene. Dette er vel tiden for å svare, da juletreet skal ut av hus og treningssentrene sprenges.

Hun lurte også på om det hjalp å ta tusen sit-ups hver dag eller om det var mulighet for å prøve en elektrisk muskelstimulator slik som selges på tv-shop. Jeg har sett reklamene for disse tingene på tv selv – og ja, de har flotte kropper – men nei, det går IKKE ann å fjerne fett fra en bestemt del av kroppen med elektriske apparater eller en enkelt øvelse.

Jeg tror ikke noe på at man skal dele opp kroppen i segmenter og trene del for del, segment for segment. Du må nok tenke hele kroppen som en enhet, der utholdenhetstrening, styrketrening og riktig kosthold er veien å gå. Når folk går ned i vekt, er det som regel ansiktet som røper vekttapet – og man gjøre sjeldent noe aktivt for å minske fettet nettopp i ansiktet.

Fett forsvinner ikke stedbundet på samme måte som å bygge opp muskler. Så det går altså ikke ann å slanke kun spesifikke områrder eller bruke muskelstimulatorer. Fettet forsvinner ikke av den grunn!

Reklamer

2 kommentarer om “Slanke spesifikke områder ved å trene en bestemt muskel eller bruke en elektrisk muskelstimulator?

    • Ja, du får følge med på bloggen! Du kan jo stille noen spørsmål eller noe..om du lurer på noe spesielt..så kan jeg jo ha noe å skrive om!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s