Forgetting Sarah Marshall (2008)

Regissøren av denne filmen, Nicholas Stoller, har tidligere hatt «The 40 Year Old Virgin», «Knocked Up» og  «Superbad». Denne filmen passer godt inn i denne filmsjangeren som passer en ukomplisert tirsdagskveld etter siste eksamen før jul.

Hovedrollen i denne romantiske komedien, Peter, blir dumpet av Sarah Marshall. Hun er hovedrolleinnehaveren i TV-serien han lager musikken til.Peter spilles av det komiske talentet Jason Segel. Uvitende drar begge på ferie til Hawaii, det er bare det at Peter drar dit alene, mens Sara er med sin nye kjæreste. Peter møter ei i resepsjonen, Rachel som har blir betatt av.Videre utvikler det seg til mye krangling, intriger og mye sex, der den ene til en hver tid prøver å få den andre sjalu.

Man er litt i tvil om Peter kommer til å finne tilbake til Sara eller om han går videre med Rachel. Det ender uansett bra, både med Peters kjærlighet og ikke minst hans karriere.

Det var ikke mye handling i denne filmen – og det ble veldig mye sex og sjalusi. Likevel er det ikke mangel på humor og tørre vitser som passer dersom man ikke krever mer tankevirksomhet.

Terningkast 4!

Reklamer

En kommentar om “Forgetting Sarah Marshall (2008)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s