A1 på Christiania Teater. Vi var der!

Det britisk-norske boybandet har 10-års jubileum og vil i den anledning spille 4 konserter i Norge sammen med Hearts In Motion. Comebacket blir uten Paul Marazzi, som gikk ut av gruppa før den ble oppløst.

I kveld ble det altså spontan A1 konsert med Silje som jeg bor sammen med. Hun skulle egentlig jobbe, men fikk fri de siste timene – helt perfekt! Ingen av oss er kanskje de største A1-patriotene, men vi dro med en tanke om å gi dem en sjanse og more oss så godt vi bare kunne. Konserten var på Christiania Teater.

Da har jeg kommer meg hjem, og låtene fra 90-tallets boyband, A1, surrer og går. De hadde med seg et kor kaldt Hearts In Motion som om trent var med på alle låtene. Det hele starta med dem, og siden om Mark inn og starta showet.

De første radene var helt klart kjøpt opp for en god stund tilna, jenter i 17-20 års alder. Også steg alderen jo lengre bak, og høyere opp du kom. sånn ca.

Hvis jeg skal trekke fram noen høydepunkter må jeg nok nevne Same Old Brand New You og Caught In The Middle. Disse åpna og slutta konserten. Stående jubel og allsang preget salen på Christiania Teater. God stemning fra start til slutt. Det hele varte heller ikke mer enn en time og tyve.

Christian, Ben og Mark fra A1

Etter åpningen var det låter fra starten av A1 i 1999 og oppover, litt solokarriere-låter fra de tre deretter og til slutt nye sanger. En helt spesiell som det faktisk var premiere på i kveld var sangen ” It happens everyday”. Fengede refreng i kanskje litt ukjent A1-stil. Litt mer ‘down to earth’ og rocka.

De får terningkast 5!

Reklamer

En kommentar om “A1 på Christiania Teater. Vi var der!

  1. Helt enig med terningkastet, og det du skriver om den nye låten 🙂 Det var en morsom kveld, og konserten var over alle forventninger! Gleder meg til vi finner på mer kulturellt sprell sammen 🙂

    Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s