High School Musical – On stage!

Det snør, det er fredag den 13. november og kun syv dager igjen – EN UKE –   til premieren på High School Musical -On Stage. Gå inn på Lillestrøm Kultursenter sine hjemmesider for å sjekke hvilke billetter som er ledige!

I disse dager komme alt på plass – lyd, lys, kulisser, kostymer og sminke!

“High School Musical er en film om vennskap, kjærlighet og popularitet. Troy Bolton er skolens toppspiller i basketball og den mest populære gutten på East High skon92312728757_5925le. Sharpay er skolens dramaqueen, som tilfeldigvis mener at hun er den perfekte jenta for Troy. Det mener imidlertid ikke Gabriella Montez. Hun og Troy møtte hverandre på en nyttårsfest, og de blir valgt til å synge karaoke sammen. Ingen av dem er særlig gode sangere, men når de er sammen skjer det sang-magi. Gabriella er ny på skolen og viser seg å være selveste Einstein. Når det er klart for skolens høst-musikal, melder Gabriella og Troy seg på audition. De går videre sammen med Sharpay og hennes bror, Ryan. Sharpay og Ryan vil svært gjerne ha hovedrollene, derfor endrer de den nye audition-tiden slik at Troy ikke kan spille finalekampen i basketball, og Gabriella kan heller ikke delta i kunnskapskonkurransen. Heldigvis klarer Gabriella, Troy og alle vennene deres og ordne det slik at de får deltatt på audition samtidig som Troy får spille basket, og Gabriella får delta i konkurransen. Troy og laget vinner basketkampen, og Gabriella og laget hennes vinner også kunnskapskampen. Gabriella og Troy får rollene i høst-musikalen.”

Forrige helg var vi på Telenor Arena på damenes cup-finale mellom Røa og Team Strømmen. Med 7000 tilskuere fremførte vi to sanger fra musikalen. Under ser du noen klipp fra det vi gjorde!


Sunget av: Tiril Heide-Steen & Thomas Stokke

Reklamer

2 kommentarer om “High School Musical – On stage!

  1. Skal bestille billetter, og tenkte å se forestillingen lørdag 28. klokken 15.
    Husker at du viste meg en liste over hvile av forestillingene du spiller i, finner den ikke igjen. Er den her inne et sted?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s