Deception (2008)

deception-2008-poster-0 Da har jeg sett filmen Deception fra 2008. Remi var på besøk i kveld og dette var filmen han valgte å ta med seg fra Hønefoss- denne av alle filmer!

Med en rask kikk på coveret ser jeg at tre kjente skuespillere er med; Hugh Jackman, Ewan McGregor og supertalentet Michelle Williams. Er det bare meg eller røper bildet på coveret allerede hvordan dette skal gå? Filmen hadde forresten premiere 24. april 08 i USA for de som lurer på det.

Filmen handler om en revisor som blir medlem av en mystisk sexklubb, The List, ved hjelp av en advokatvenn. Revisoren, Jonathan McQuarry spilt av Hugh Jackman blir forelsket i ei fra sexklubben – og lir lurt inn i en felle. Etterhvert blir han  mistenkt for drap og dratt med i en millionsvindel.

Filmen starter bra og bygger seg sakte opp – og spenningen varer. Det skjer et lite fall mot slutten og filmen mister noe av intensiteten. Karakterene er troverdige – og sympatien vokser for Jonathan.

Historien var likevel noe tynn og forutsigbar  – særlig mot slutten. God underholdning en kald høstdag og filmen passer godt inn i sjangeren romantikk/spenning/thriller. Syns det i starten ble for mye sex – og for lite handling. Etterhvert som man skjønte at det hele var et spill, var man hele tilden spent på hva deres neste trekk var. Hvem som kom til å vinne til slutt var ikke vanskelig – da det gode seiret over det »onde».

God film – som manglet noen av ingrediensene – dermed terningkast 4.

small_4_o

Reklamer

En kommentar om “Deception (2008)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s